Varkensruggen beton van Betongoed

Geplaatst op
betonnen varkensruggen

Varkensruggen beton zijn ideaal voor het beschermen of waarschuwen van automobilisten. Het is namelijk een signaal dat hier de weg loopt, of dat de parkeerplaats niet verder loopt. De varkensruggen zijn gemaakt van beton er oersterk. Het kan dus tegen een stootje als er meerder mensen per ongeluk of expres tegen de varkensrug aanrijdt. Dit is voor de auto schadelijker dan voor het beton. 

De varkensruggen worden ook vaak ingezet bij verkeersomleidingen bij bijvoorbeeld werkzaamheden aan de weg. Het is visueel niet alleen een waarschuwing maar je voelt het ook als je er tegen aan rijdt. 

Varkensruggen van beton zijn de ideale bescherming op parkeerplaatsen

De varkensruggen van beton zijn ook vaak de ideale bescherming voor bijvoorbeeld ramdiefstallen of ter afscheiding op parkeerplaatsen. De varkensruggen staan daarom vaak voor bedrijven zodat het minder makkelijk is om met de auto een winkel in te rijden. Daarbij hoef je je ook geen zorgen te maken of de varkensruggen dan niet verplaatsen. Want de massa van beton is heel zwaar en bijna onmogelijk te verplaatsen. Dit is natuurlijk ontzettend belangrijk omdat het ook veilig moet blijven voor de weggebruikers. 

Heb je een eigen bedrijf of sportclub met een parkeerplaats, en loopt het iedere zaterdag uit de hand omdat de lijnen niet meer duidelijk zijn? Dan is de aanschaf van varkensruggen maar ook zeker van jumboblokken een aanrader! Je kan de varkensruggen bestellen in meerdere kleuren, zo kan je de kleuren van je bedrijf of sportclub kiezen voor een mooier plaatje. 

Zoals hierboven vaak staat beschreven worden de varkensruggen gebruikt op weg. Het is daarom erg belangrijk om alleen de varkensruggen te plaatsen op eigen terrein. Kom je in de buurt van een openbare weg, dan is het beste wat je kunt doen overleggen met de gemeente wat de mogelijkheden zijn. Want automobilisten reageren op de varkensruggen en je wilt niet de infrastructuur van de gemeente om zeep helpen. 

Varkensruggen online kopen

Op www.betongoed.nl vind je alle soorten varkensruggen. Ook vind je op de website de jumboblokken, jumboblokken zijn groter van formaat. Wellicht sluiten deze beter aan bij je behoeftes. Voor vragen of als je meer informatie wilt verwijs ik je graag door naar de website.