Originele velgen voor jouw BMX X3

Geplaatst op

BMW presenteerde in 2004 de X3, het tweede en wat meer compacte X-model van het Duitse automerk. De X3 is ontworpen door de veelbesproken Chris Bangle, de man die de BMV vanaf 2002 een geheel nieuwe en niet onomstreden design gaf. De zeer sportieve SUV staat voor het beste rijcomfort en de beste prestaties. Bovendien heeft de auto een prachtige uitstraling. Een BMW X3 is echter pas compleet als u gebruik maakt van de originele BMW X3 velgen.

Zeer hoge eisen

BMW heeft wat betreft de velgen heel veel te bieden en heeft een speciale velg en band voor elk type auto. De BMW X3 velgen stralen schoonheid en klasse uit en maken de auto helemaal af. Het zijn precies de details die van de BMW X3 zo’n prachtige auto maken. BMW stelt ook aan de velgen zeer hoge eisen wat betreft het productieproces en wat betreft het uiterlijk. Vergeet niet dat de velg een auto kan maken of breken en dus zeer bepalend is voor de uitstraling van een auto

Ze doen goedkoop aan

Echte BMW kenners en liefhebbers zien al van grote afstand of sprake is van originele BMW X3 vegen of van replica’s. Dat ziet u zo al met het blote oog, maar merkt u ook als u in de auto rijdt. Met de originele BMW X3 velgen rijdt u gewoon beter en veiliger. Bovendien buigen en breken de replica’s van BMW X3 velgen veel eerder. Ze doen iets goedkoop aan en daarmee doet u de BMW X3 echt tekort. Als u een mooie auto als de BMW X3 rijdt, dan moet ook alles kloppen. En zeker de velgen, die voor een groot deel toch de uitstraling van de auto bepalen. Er zijn voor de X3 overigens speciale velgen voor de zomer en voor de winterbanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *