Op zoek naar een chopper?

Geplaatst op
bos

Ben je op zoek naar een flitsende chopper die ook nog eens elektrisch is, dan ben je bij Spyderwheelz aan het juiste adres. Ondanks dat de choppers elektrisch zijn, heb je toch keuze uit twee flitsende modellen die alleen qua looks verschillend zijn. De eigenschappen van de choppers zijn namelijk wel gelijk, bij de Black Edition heb je de keuze om te kiezen voor een mooie kleur betreft bepaalde elementen van de chopper. Om nog meer op te vallen met een gave kleur.

Stoer uiterlijk

Welke soort chopper je ook kiest, een Spyderwheelz staat garant voor een stoer en modern model. Te beginnen met de brede banden, niet alleen leuk om te zien maar ook verzekerd van een goed rijcomfort op asfalt maar ook onverharde wegen. Gelukkig is de chopper voorzien van een ronde koplamp, die je in de avond en nacht voldoende licht geeft om veilig te kunnen rijden. Het RDW heeft de chopper ook gekeurd, dus je rijdt op een volledig goedgekeurde chopper op de weg.

spyderwheelz

Handig en snel naar je bestemming

Wist je dat je zonder de sleutel in het contact te doen snel en comfortabel weg kunt rijden op je Spyderwheelz chopper? Door de afstandsbediening te gebruiken haal je de chopper van het alarm af en kun je er snel mee wegrijden, ideaal wanneer je haast hebt en snel weg wilt zijn. Groot voordeel is ook dat de chopper lekker stil is, en je geen last hebt van irritant geluid van je eigen chopper. Muziekje erbij en rijden maar op weg naar je bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *