Jongerencamping op Terschelling

Geplaatst op
vakantie

Wil jij altijd al met je vrienden op vakantie alleen wil je niet naar het buitenland? Dan kan je gewoon in Nederland op vakantie met je hele vriendengroep. Door heel Nederland heb je verschillende jongerencampings waar je terecht kunt voor een week. In deze week heb je veel vrijheid. Je kunt namelijk naar verschillende feesten gaan en daarna lekker uitrusten in je tent. Ook op Terschelling kun je jongerencampings vinden. Op de jongerencampings is alcohol aanwezig. Het is alleen niet mogelijk om onder de 18 alcohol te halen.  

vakantie

Een gezellige week

Op een jongerencamping kun je het heel gezellig maken met je vrienden. Met je vrienden kun je namelijk fietsen of scooters huren zodat je op Terschelling kunt rijden. Het is namelijk ver lopen naar het strand. Veel jongeren zien dit niet zitten. Op het eiland kun je ook fietsen huren. Dit is erg leuk wanneer je vrij sportief bent aangelegd. Als je dit niet bent, zal het hard fietsen zijn door de wind. Op de camping kun je ook nieuwe vrienden maken. Er zijn namelijk alleen maar jongeren op de camping. 

De activiteiten op het eiland

Op het eiland kun je heerlijk zwemmen in de zee. Dit is wel alleen mogelijk wanneer het zomer is. Het water zal anders te koud zijn. Daarnaast kun je varen met verschillende boten of je kan er voor kiezen om een wandeling te maken door het bos. Terschelling is dan ook een leuk eiland om een keer te bezoeken. Daarnaast heb je op Terschelling verschillende uitgaansgelegenheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *