Geloof het of niet: Kreidler onderdelen zijn nog steeds te koop

Geplaatst op
Trekveer

Kreidler onderdelen zijn nog steeds te vinden, vooral online bij de goede leveranciers. Ken je Kreidler nog? Wie er vroeger een bromfiets had, reed misschien wel op een Kreidler. De scooters van tegenwoordig hadden we toen nog niet. Stoere jongens en meiden reden op een Kreidler bromfiets. Nu zijn ze al jaren uit de roulatie maar er zijn nog steeds mensen die een Kreidler in de schuur of garage hebben.

M2 trading

Verzamelaars en liefhebbers

Heb jij nog een Kreidler brommer staan maar rijdt hij al jaren niet meer? De Kreidler kun je niet zomaar naar elke fietsenmaker brengen voor een reparatie. Gelukkig zijn er nog verzamelaars en liefhebbers die het oude merk nieuw leven in hebben geblazen. Online en bij de betere bromfietszaak kun je nog Kreidler onderdelen kopen. Van accu’s tot beenkleedjes: er is altijd wel iets om jouw Kreidler weer aan de praat te krijgen en tegelijkertijd je rit een stuk aangenamer te maken.

Veer

Het ontstaan van Kreidler

De jongste lezers zullen Kreidler misschien niet kennen. Wie langer geleden is opgegroeid in Nederland of Duitsland, kent dit merk echter ongetwijfeld. Kreidler is namelijk van oorsprong een Duits merk. De oprichter van het merk kwam uit een plaats dichtbij Stuttgart. Het was pas na de Tweede Wereldoorlog dat Kreidler brommers ging maken. Daarvoor maakten ze met name draden voor allerhande doeleinden. Daarna werd Kreidler een van de grootste spelers om de markt van de bromfietsen.