Camera aanbieding voor voertuigen

Geplaatst op
Fraai beeld

Waar vind je een camera aanbieding voor voertuigen? Bij Achteruitrijcameras.nl vind je veel verschillende camera’s de kans is groot dat er ook een camera bij zit die bij jou scenario past. De camera’s die worden aangeboden kunnen worden geplaatst op auto’s, vrachtwagens, paardentrailers, campers, bussen en nog veel meer voertuigen. Ze verkopen systemen die niet zo duur zijn denk aan systemen die worden verbonden met je telefoon als monitor. Ook zijn er systemen die van alle gemakkelijk zijn voorzien, zodat jij een 360 graden view hebt rond de camper of ander groot voertuig. 

HD digitaal 7 inch

Welke achteruitrijcamera past bij jou

De camera aanbieding geldt voor iedereen. Heb je een eigen bedrijf of ben je een particulier het maakt niet uit. Mits je een eigen bedrijf hebt kan je natuurlijk nog wel de BTW terugvragen van de aankoopprijs. Er zijn verschillende soorten camera aanbieding speciaal voor jou. Dit zijn de populairste varianten van de laatste tijd:

  • Wifi kentekenplaat kit
  • Birdview 360 graden
  • Splitscreen vrachtwagen kit
  • Nachtzicht kit

De Wifi kentekenplaat kit werkt als volgt. Er wordt een camera in de kentekenplaat gemonteerd met een wifi signaal. Deze verbindt met jouw telefoon waardoor je de telefoon als monitor kan gebruiken. De Birdview 360 graden wordt meestal gebruikt bij grotere voertuigen zoals een bus of camper. Door de 360 graden view kan je ook in alle dode hoeken kijken. Zo veroorzaak je minder snel een ongeluk door de dode hoek. Splitscreen vrachtwagen kit wordt geplaatst bij vrachtwagens. Een camera wordt geplaatst achter de truck en de ander achter de trailer. Op deze manier kan je op de monitor zien wat er achter de truck en de trailer gebeurd. Nachtzicht kit deze wordt meestal geplaatst bij auto’s. Deze kit is fijn als je vaak in het donker rijdt. Met deze kit weet je ook in het donker wat er om je heen gebeurd.

Quadview HD

Losse producten voor achteruitrijcamera’s

Ook is het natuurlijk mogelijk om tijdens de camera aanbieding losse producten te kopen. Dit kan je doen voor de zekerheid, maar ook als er onverhoopt een product kapot is gegaan. Op alle producten zit een garantietermijn van een aantal jaren. Als er wat kapot gaat binnen deze termijn dan wordt het product gerepareerd of vervangen. Het monteren van de systemen kan gemakkelijk zelf gedaan worden als men de gebruiksaanwijzing volgt. De levering van de producten kan meestal de volgende dag al en de levering is gratis.